';
side-area-logo
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply

Description

A large property gets an intimate backyard.

A classic home on a country sized lot, this backyard living space was created near the house for convenience and aesthetics. A large, roman vinyl pool, with a natural stone wall fitted with sheer descent waterfalls created a beautiful view from the home. A custom cabana with outdoor kitchen and dining area framed the pool, as well as housed a large storage room and outdoor washroom. Unique stonework and creative plantings made this backyard blend in with the existing surroundings and feel as if it was built alongside with the house. Winner of Landscape Ontario Awards of Excellence. Project installed by Darsan Contracting.

Info
Meg & Kennedy Landscape Design